O femeie a câștigat aproape 200.000 de dolari austrieni la o loterie, însă a crezut că este o înșelătorie și a șters toate mail-urile îm care era chemată să își ridice suma.

O femeie din Bullaburra, un orășel din apropiere de Sydney, a câștigat la loterie suma de aproximativ 200.000 de dolari austrieni (120.000 de euro), însă timp de zece zile aceasta a șters toate mail-urile primite pentru a-și ridica premiul, crezând că este o înșelătorie, informează Digi24.

„Nu m-am gândit nicio clipă că am câștigat. N-aveam nici cea mai mică idee. Am primit mai multe e-mailuri care mă anunțau că am câștigat, dar am crezut că e o fraudă online, le-am șters pe toate”, a declarat femeia, potrivit unui comunicat publicat de compania The Lott.

A descoperit că de fapt chiar câștigase potul cel mare abia în ziua în care a primit o scrisoare oficială de la The Lott, în cutia poștală.

„A fost o mare surpriză, mai ales înainte de Crăciun, pare complet ireal”, a comentat femeia.

Citeste si:
Turcan a anunțat că vor fi reevaluate dosarele pentru ajutoarele...
Turcan a anunțat că vor fi...

Aceasta a declarat că banii îi va păstra pentru când va ajunge la bătrânețe, însă cu o parte dintre aceștia își va renova bucătăria și baia, dar va cumpăra și cadouri cu ocazia Crăciunului.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.