Aproximativ 3,5 milioane de francezi au rămas fără televizor și radio după ce la platforma Télédiffusion de France (TDF), de lângă Marsilia, a izbucnit un incendiu. Acesta se presupune că ar fi fost provocat intenționat.

„Este fără îndoială natura criminală (a incendiului)”, a declarat directorul regional al TDF Sud-Est, Patrice Bargas, care a vorbit despre „urme de efracţie”, informează Agerpres, citat de Digi24.

Pompierii au anunțat că incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marți în sala de emisii și că s-a extins prin cabluri. Aceștia au adăugat că poate fi vorba despre un „act răuvoitor”.

După incendiu, emisia a 25 din cele 30 de canale ale TNT (televiziune digitală terestră) şi a 19 posturi de radio FM a fost întreruptă pe un sfert din teritoriu, a precizat TDF.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.