Președintele Joe Biden a numit membrii importanți ai echipei sale de campanie în posturile de comunicare de la Casa Albă! Echipa acestuia va fi compusă exclusiv din femei.

Fosta purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat în administraţia Obama, Jen Psaki, va fi purtătoarea de cuvânt a Casei Albei, în timp ce purtătoarea de cuvânt a echipei sale de campaniei, Kate Bedingfield, va prelua funcţia de director de comunicare, potrivit G4Media.

Consilierul principal de campanie al tandemului Biden-Harris, Symone Sanders, va fi purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintei alese Kamala Harris, iar fostul purtător de cuvânt al lui Joe Biden din perioada în care acesta a fost vicepreşedinte al SUA, Elizabeth Alexander, va deveni directorul de comunicare al viitoarei Prime Doamne, Jill Biden.

Sunt mândru să anunţ astăzi prima echipă de comunicare de la Casa Albă formată în totalitate din femei. Aceşti comunicatori calificaţi şi experimentaţi aduc perspective diverse în activitatea lor şi un angajament comun de a reconstrui mai bine această ţară”, a declarat Biden, care a subliniat faptul că e prima dată când SUA va avea o echipă de comunicare vor fi ocupate exclusiv de femei.

Karine Jean Pierre şi Ashley Etienne vor ocupa posturile de adjunct al purtătorului de cuvânt al Casei Albe, respectiv director de comunicare al vicepreşedintei SUA.

Postul de director adjunct va fi ocupat de Chuck Schumer, fostă director pentru media hispanice al liderului minorităţii din Senat.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.