Actorul John Travolta a postat un mesaj emoțional pe Instagram în care le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat de aceștia, după moartea soției sale.

Soția lui John Travolta, Kelly Preston, cunoscută pentru rolurile din filmele „Jerry Maguire” și „Twins”, a murit în luna iulie după o luptă grea cu cancerul care a durat timp de doi ani.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris atunci actorul pe contul de Instagram, potrivit Digi24.

De ziua Recunoștinței, actorul a postat un clip video în care declară: „Am vrut să profit de acest moment pentru a mulțumi fiecăruia că m-ați sprijinit într-un mod incredibil în acest an”, apoi le transmite fanilor toată dragostea sa.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.