Actrița americană a declarat că face parte din echipa de tranziție a lui Joe Biden.

„Sunt în echipa de tranziţie a lui Biden şi dacă preşedintele sau vicepreşedintele Harris îmi va cere să lucrez pentru bolnavii infecţioşi, aş accepta şi aş folosi experienţa acumulată de-a lungul vieţii pentru acest subiect", a spus actriţa într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush pe postul american Extra, informează News.ro.

„Acum când încep al treilea act din viaţa mea, vreau să fiu mai productivă şi mai utilă", a continuat actriţa, care de mai mulţi ani este ambasadoare a luptei contra SIDA.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2020 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.