Twitter a anunţat că lansează la nivel global ”fleets”, mesaje care dispar după 24 de ore, similare cu funcţia stories care este populară pe Snapchat!

Twitter a anunțat lansarea funcției cu ajutorul căreia mesaje dispar după 24 de ore, după ce au testat-o în Brazilia, Italia, India și Coreea de Sud, informează News.ro, citat de G4Media.

„Unii dintre voi ne spun că le este inconfortabil să scrie tweeturi pentru că par atât de publice, de permanente şi că este o presiune prea mare să le redistribuie şi să le aprecieze”, au afirmat directorul pentru design Joshua Harris şi directorul de produs Sam Haveson, într-o postare pe blog.

„Pentru că dispar după o zi, fleeturile ajută oamenii să se simtă mai confortabil atunci când împărtăşesc gânduri personale, opinii şi sentimente”, au adăugat aceştia.

Fleeturile, care includ text, fotografii şi filmări, vor fi disponibile în partea de sus a paginii principale a Twitter şi pe profilul celui care le trimite.

Retail jobs

Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.