Celebra scriitoare chiliană Isabel Allende a decis să includă o poezie a unui român, stabilit în Spania, în ultimul său volum. Mihai Gane este cel mai bine vândut scriitor de poezii din Spania.

Intitulată „Mujeres del alma mia”, în română a fost tradusă la Humanitas cu titlul „Ce vrem noi, femeile?”, reprezintă cea mai recentă carte a lui Isabel Allende, un volum emoţionant despre relaţia sa cu feminismul şi condiţia de femeie, o pledoarie pentru viaţa care trebuie trăită, simţită şi savurată cu deplină intensitate.

„Sunt onorat să am poezia mea, BURNE, inclusă în noua carte a lui Isabel Allende. A fost o veste pe care am primit-o cu mare entuziasm şi recunoştinţă”, spune Mihai Gane.

Acum trei ani, Mihai Gane a fost nominalizat la prestigiosul Premiu Naţional de Poezie din Spania şi a fost la un pas de a câştiga premiul pentru cea mai bună carte de poezie a anului, informează adevarul.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.