Un elev musulman al unei școli din Germania și-a amenințat profesorul spunând că îl va decapita ca pe profesorul Samuel Paty din Franța, informează Der Tagesspiegel.

Karina Jehniche, directorul școlii primare Christian Morgenstern din Spandau, un district în vestul Berinului, a declarat pentru Der Tagesspiegel că profesorul amenințat le-a spus copiilor să-și cheme părinții la ședință, iar cei care nu vor veni vor suporta consecințe.

În acel moment, elevul musulman de doar 11 ani a spus în fața clasei: „Dacă se întâmplă ceva dacă părinții mei nu vin la ședință, o să-ți fac ce i-a făcut băiatul acela profesorului din Paris", referindu-se la decapitarea profesorului de Istorie Samuel Paty.

„Elevii sunt absolut șocați. N-am văzut așa ceva niciodată în viața mea", a declarat directorul școlii, Karina Jehniche.

După incident, doamna director a sunat-o pe mama elevului să o cheme la școală, „însă mama elevului mi-a spus la telefon că probabil copilul a auzit asta la școală, pentru că ea și soțul ei nu gândesc în acest mod", a mai spus directoarea.

Citeste si:
O femeie care a fost bolnavă de Covid-19 a născut un copil care are...
O femeie care a fost bolnavă...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.