Autoritățile din Belgia au implementat o măsură conform căreia fiecare om are dreptul să aibă „un amic de îmbrățișări” sau „de alint” în timpul carantinei. Guvernul belgian a stabilit acest lucru pentru ca oamenii să poată avea contact cu alte persoane, în afară de cele cu care locuiesc, informează Digi24.

Conform noii măsuri, fiecare om are dreptul să aibă un „amic de îmbrățișări”, iar persoanele care nu au partener au dreptul la doi astfel de prieteni.

Este o noutate concepută pentru a ajuta oamenii să facă față celui de-al doilea lockdown, din Belgia, care a început pe 2 noiembrie și va continua până pe 13 decembrie.

„Fiecare membru al familiei are dreptul la un însoțitor. Familiile îi pot invita acasă pe rând și, atunci când este prezent un amic de alint, nu se pot primi alte vizite”. a declarat premierul Alexander De Croo.

Același lucru este valabil și pentru cei care trăiesc singuri: „Pe lângă partenerul de alint, pot invita o altă persoană, dar niciodată două în același timp”. a completat acesta.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19: 5.554 de cazuri noi din doar 16.225 de teste...
Bilanțul Covid-19: 5.554 de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.