Inundaţiile şi alunecările de teren provocate de taifunul Molave au provocat 33 de decese în centrul Vietnamului, alte 49 de persoane fiind date dispărute, a anunţat Comitetul Coordonator Central pentru Prevenirea şi Controlul Dezastrelor Naturale.

Decesele au fost înregistrate în provinciile Quang Nam, Nghe An, Dak Lak şi Gia Lai, iar persoanele dispărute au fost raportate în special în provinciile Quang Nam şi Binh Dinh, potrivit comitetului.

Inundaţiile au avariat 89 de poduri şi peste 90 de kilometri de drumuri provocând alunecări de teren cu un volum de peste 818.200 de metri cubi, a precizat comitetul, adăugând că luni, 161 de comune se confruntau în continuare cu pene de curent începând de la ora locală 7:00 AM.

Molave, al nouălea taifun care s-a abătut anul acesta asupra Vietnamului, este unul dintre cele mai puternice care loveşte această ţară în ultimii 20 de ani, conform Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2020 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.