Un pește bizar, cu gura și ochii neobișnuiți și cu o expresie de uimire pe chip a fost capturat în Thailanda, informează Digi24.

Peștele prins are buze uriașe și ochii foarte mari, iar pescarul Prasert Shookul, în vârstă de 33 de ani, care a realizat captura în provincia Krabi, pe 26 octombrie spune că arata ca „o persoană urâtă și încruntată”. Acesta a menționat că peștele este neobișnuit de scurt și nu are dinți.

Șocat, pescarul aproape că a aruncat plasa înapoi în apă când a descărcat peștele în barca lui și l-a văzut fixându-l cu privirea ciudată. „Aproape că am aruncat totul înapoi când am văzut peștele înfricoșător. Se uita la mine și avea o față ca a unui om urât și încruntat", a spus Prasert Shookul.

Nimeni nu știe ce este această creatură, nici măcar bătrânii din satul nostru. Nu am îndrăznit să-l gătesc pentru mine sau pentru nimeni altcineva”, a adăugat acesta.

Bărbatul spune că peștele are 2,7 kilograme și 42 cm lungime și a murit până când a ajuns la țărm.

Citeste si:
India înregistrează peste 90.000 de cazuri Covid într-o singură zi
India, pe locul 2 în topul...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.