Un ofițer de poliție a fost ucis de un cocoș în timpul intervenției pentru oprirea unor lupte ilegale între cocoși, în provincia Samarul de Nord din Filipine.

Locotenentul Christine Bolok a fost lovit de pintenul metalic atașat de piciorul cocoșului, secționându-i artera femurală, în timp ce dorea să oprească lupta. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, informează BBC.

Șeful poliției din provincia Samarul de Nord, colonelul Arnel Apud, a declarat pentru agenția de presă AFP că incidentul nefericit a fost „un ghinion pe care nu îl pot explica”.

"Nu mi-a venit să cred când mi s-a raportat întâmplarea. Este pentru prima dată în cei 25 de ani de poliție când am pierdut un coleg din cauza pintenului unui cocoș de luptă", a adăugat acesta.

Trei persoane au fost arestate și doi cocoși de luptă au fost confiscați după tragicul accident.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.