Zoologii din orașul britanic Bristol s-au ocupat de îngrijirea unui pui de gorilă, salvându-i viața. Aceștia l-au hrănit folosindu-se de un biberon deoarece la naștere nu primea suficient lapte de la mama sa, relatează CNN.

Puiul de gorilă a supraviețuit datorită îngrijitorilor grădinii zoologice care l-au hrănit cu ajutorul unui biberon. Aceștia s-au ocupat în permanență de micul animal în vârstă de două luni și au menționat că îi vor continua „tratamentul” până va împlini șase luni.

"Creșterea manuală a oricărui animal nu este o decizie pe care o luăm ușor, deoarece e necesar ca un animal să fie crescut în mod natural de propria mamă", a declarat Lynsey Bugg, unul dintre îngrijitorii de la grădina zoologică, într-un comunicat tranmis presei britanice.

”Din păcate, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna și, în acest caz, am decis că este necesar să ne asigurăm că puiul de gorilă are cele mai mari șanse de supraviețuire”, a completat bărbatul.

Puiul de gorilă nu a primit încă un nume, însă grădina zoologică a creat un sondaj pe pagina lor oficială de Facebook pentru a-l boteza pe micuț. Opțiunile de până acum sunt: ​​Motuku, adică „șeful satului” în Bubi, o limbă locală în Guineea Ecuatorială, Hasani, care înseamnă „frumos” în swahili, Luango, un oraș de pe coasta Guineei Ecuatoriale sau Kidosi, nume popular din Africa Centrală.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.