O familie de mistreți a fost ucisă de polițiști în apropierea unui loc de joacă din Roma. Primarul orașului cere desfășurarea unei anchete cu privire la acest caz.

6 pui de mistreț alături de mama lor au ajuns în apropierea unui loc de joacă, probabil atrași de de resturile de mâncare din coșurile de gunoi. Copiii care se jucau în locul special amenajat le-au oferit hrană,însă polițiștii ajunși la fața locului nu au fost la fel de prietenoși cu animalele înfometate, relatează BBC. Aceștia au împușcat cu tranchilizant familia de mistreți, apoi le-au administrat injecții letale.

Protecția animalelor, dar și localnicii au avut o reacție la gestul polițiștilor, aducându-le critici și furie:

„S-a decis uciderea în grabă a animalelor care își găsiseră adăpost în zona de joacă Aurelio, în loc să fie salvate, în ciuda soluțiilor oferite autorităților", s-a declarat într-un comunicat al Organizației Internaționale pentru Protecția Animalelor.

„M-am oferit să capturez și să mă ocup de transferul mistreților înapoi în sălbăticie”, a declarat un deputat local și președinte al unui grup pentru protecția animalelor. „Am venit cu o soluție care să nu necesite vărsarea de sânge”.

Autoritățile au declarat că nu au existat cuști disponibile pentru capturarea mistreților, iar decizia a fost luată din rațiuni practice.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.