Conchata Farrell, cunoscuta actriță care a jucat în serialul de comedie „Two and a Half Men” (Doi bărbați și jumătate), a murit la vârsta de 77 de ani.

Conchata Farrell a murit luni, „înconjurată de membri familiei”, în urma unor complicații cardiace, potrivit unui comunicat transmis Los Angeles Times.

Actriţa nominalizată la premiul Emmy, deși a interpretat numeroase roluri, a fost cel mai bine cunoscută datorită pentru rolul menajerei Berta din serialul de comedie „Two and a Half Men”, unde a interpretat, timp de 12 sezoane, un personaj cu replici tăioase.

Datorită interpretării acestui rol, Conchata Farrell a fost nominalizată în 2005 și 2007 la premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

Colegul de platou al actriței, Jon Cryer, care a interpretat rolul lui Alan Harper în „Doi bărbați și jumătate”, i-a adus un omagiu printr-o serie de mesaje transmise pe Twitter.

A fost un om extraordinar. Exteriorul dur al Bertei a fost o invenţie a scenariştilor. Căldura şi vulnerabilitatea lui Chatty au fost adevăratele ei atuuri. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor şi pentru bucuria pe care a adus-o atât de multor persoane”, a mai transmis Jon Cryer.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.