Imaginea șocantă a unor elefanți care caută mâncare în gunoaie a câștigat marele premiu în valoare de 1000 de lire sterline la concursul de fotografie al Societății Regale de Biologie. Tema competiției a fost „Lumea noastră se schimbă”.

Tharmapalan Tilaxan, un fotograf freelancer din Sri Lanka a câștigat concursul Societății Regale de Biologie cu imaginea unor elefanți ce caută mâncare într-un munte de gunoaie. Tema competiției a fost „Lumea noastră se schimbă”, iar fotografia lui Tilaxan a fost extrem de apreciată.

Autoritățile din Sri Lanka au interzis aruncarea de gunoaie lângă zonele protejate ale elefanților din cauza morții sau îmbolnăvirii acestora după hrănirea cu deșeuri, scrie BBC.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.