Trei angajați ai penitenciarului Oklahoma din SUA au fost acuzați de tortură după ce au obligat deținuții să asculte de mai multe ori cântecul „Baby shark”.

Christian Miles și Gregory Butler, ambii în vârstă de 21 de ani, precum și fostul lor supraveghetor, Christopher Hendershott, în vârstă de 50 de ani, au fost acuzați de tortură față de deținuți. Aceștia sunt acuzați că au încătușat cinci deținuți pe care i-a obligat să stea în picioare cu fața la perete timp de 2 ore în care în difuzoarele penitenciarului se auzea cântecul pentru copii „Baby shark”, relatează NYPOST.

David Prater, procurorul statului Oklahoma, a declarat că cei trei foști angajați ai penitenciarului acționat „împreună, într-o manieră crudă sau inumană” atunci când i-au pedepsit astfel pe angajați. Redarea continuă a cântecului a pus un „stres emoțional nejustificat asupra deținuților, care cel mai probabil sufereau deja” din cauza cătușelor.

Deși acest cântec este iubit de copii, melodia a mai fost folosită anul trecut în Florida pentru a alunga persoanele fără adăpost care dormeau lângă un centru de evenimente.

Citeste si:
Prințul Harry spune că s-a mutat în SUA pentru a rupe „ciclul de...
Prințul Harry spune că s-a...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.