În perioada 25 septembrie-2 octombrie în Marea Britanie au fost depistați pozitiv, după efectuarea testului COVID-19, aproximativ 16.000 de persoane, însă nu au fost declarate.

Timp de o săptămână, în perioada 25 septembrie-2 octombrie, oamenii din Marea Britanie care au fost testați pozitiv în urma efectuării testului COVID-19 nu au fost declarați, dar nici anunțați că vor trebui să se autoizoleze pentru a împiedeca răspândirea virusului.

Direcția de Sănătate Publică din Anglia a anunțat că 15.841 de cazuri de infectare cu SARS-COV-2 nu au fost declarate din cauza unei probleme de IT, conform Business Insider . Mai exact, aceștia au anunțat că spațiul de înregistrare în documentul Excel, folosit pentru centralizarea datelor a fost limitat, prin urmare nu au putut fi înregistrate zeci de mii de cazuri.

Aproape 16.000 de persoane testate pozitiv nu au fost contactate de către programul guvernamental Test&Trace și nu li s-a cerut în mod oficial să se autoizoleze pentru a preveni răspândirea virusului.

Numărul cazurilor de COVID-19 din Regatul Unit este mai mare decât cel declarat în urmă cu o săptămână. Numărul cazurilor a fost modificat pentru data de 30 septembrie din 7.108 cazuri confirmate în 10.157. La fel se întâmplă și pentru zilele de 1 și 2 octombrie, unde au fost adăugate aproximativ 8.000 de noi infectări.

Citeste si:
Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină
Meghan Markle, soția...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.