Personalul roial s-a răzvrătit în legătură cu planurile de Crăciun ale reginei, care presupun ca toți servitorii să se izoleze de cei dragi timp de patru săptămâni.

Ei spun că nu sunt dispuși să se izoleze de cei dragi timp de patru săptămâni.

Angajații reginei au fost rugați să-i acorde asistență la tradiționala reședință de la Sandringham, dar personalul s-a răzvrătit.

Răscoala servitorilor ar însemna ca monarhul de 94 de ani să fie obligat să petreacă sărbătorile de Crăciun la Castelul Windsor pentru prima dată în ultimii 33 de ani.

„Regina este furioasă. Angajații au spus că așa nu se mai poate, până aici. Este absolut fără precedent. Toți vor să rămână loiali, dar simt că s-a ajuns prea departe prin obligația de a se izola de familiile lor de Crăciun”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Citeste si:
Municipalitatea din Strasbourg anulează celebrul târg de Crăciun
Municipalitatea din...

Revolta implică aproximativ 20 de angajați, inclusiv agenți de curățenie, lucrători de spălătorie și pentru întreținere.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.