O clădire rezidenţială cu trei etaje din India, care urma să fie reparată, s-a prăbuşit și a ucis cel puţin zece persoane, au spus oficialii.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3:40 în Bhiwandi, un oraş în apropiere de capitala financiară a ţării, Mumbai: „Zece oameni au pierit, am salvat 11 persoane” , a declarat un oficial din municipalitatea Thane, care supraveghează Bhiwandi, potrivit ABC News.

Echipele de salvare sunt formate din aproximativ 40 de persoane.

Şeful Forţei Naţionale de Răspuns la Dezastre (NDRF), Satya Narayan Pradhan, a declarat că echipele specializate asistate de câini caută „între 20 şi 25 de persoane care ar fi blocate sub dărâmături”.

Cauza accidentului este necunoscută, un singur lucru fiind clar pentru locuitorii zonei: clădirile prost construite sau vechi se prăbușesc frecvent din cauza ploile abundente din sezonul musonic (iunie și septembrie) care slăbesc fundațiile structurilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.