Monty, un motan care a dispărut în urmă cu două luni, a fost găsit blocat într-un container de transport maritim. Se presupune că pisica ar fi supraviețuit lingând condensul de pe pereții containerului și mâncând păianjeni.

Motanul de 12 ani a dispărut în luna iulie, iar proprietarii săi, Beverley și Paul Chapman, au pus afișe în tot orașul încercând să-l găsească, dar nu au primit nicio veste și au început să creadă că fusese ucis de o mașină.

„Avea obiceiul să se urce în mașinile și camioanele oamenilor. Am renunțat la gândul că îl voi găsi, după vreo șapte săptămâni. Ne-am gândit că probabil a fost lovit de o mașină”, a spus Beverley Chapman, citată de ITV News.

Cei doi au rămas șocați când au aflat de la un veterinar că Monty a fost găsit sănătos. „Nu știu cum a supraviețuit, are 99 de vieți pisica asta”, a spus bucuroasă Beverley.

Domnul Chapman a venit acasă de la locul de muncă mai devreme pentru a-și revedea motanul rătăcitor.

Monty a fost găsit când cineva l-a auzit în timp ce mieuna disperat din interiorul containerului: „Containerul acela nu a fost deschis deloc timp de 2 luni, s-au grăbit să-l deschidă”, a mai spus Beverley.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Septembrie 2020 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.