Un incendiu puternic a izbucnit în portul din Beirut la doar o lună de la cumplita explozie care a ucis peste 190 de persoane și a distrus portul și un întreg cartier rezidențial. Incendiul a pornit dintr-un depozit de ulei pentru motor și cauciucuri care se afla în portul Beirut, anunță armata libaneză într-un comunicat.

Incendiul a izbucnit în zona de duty-free a portului, iar fumul care s-a ridicat cu repeziciune deasupra orașului a instalat o stare de panică printre martorii oculari, datorită exploziei produse cu o lună în urmă. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză a izbucnit incendiul.

Trupele autospeciale încearcă din răsputeri să mențină situația sub control și să nu permită răspândirea flăcărilor în vecinătate. Armata libaneză a mai menționat în comunicat că au pus la dispoziție elicopterele armatei pentru a ajuta la stingerea incendiului.

Crucea Roşie libaneză a anunţat că nu există riscul unei alte explozii şi că în urma incediului nu există persoane rănite, deşi există câteva persoane care întâmpină dificultăţi în a respira, precizează adevarul.ro.

Citeste si:
Incendiu într-un spital din Cluj-Napoca! 3 pacienți au fost evacuați
Incendiu într-un spital din...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.