Un incendiu puternic a izbucnit în portul din Beirut la doar o lună de la cumplita explozie care a ucis peste 190 de persoane și a distrus portul și un întreg cartier rezidențial. Incendiul a pornit dintr-un depozit de ulei pentru motor și cauciucuri care se afla în portul Beirut, anunță armata libaneză într-un comunicat.

Incendiul a izbucnit în zona de duty-free a portului, iar fumul care s-a ridicat cu repeziciune deasupra orașului a instalat o stare de panică printre martorii oculari, datorită exploziei produse cu o lună în urmă. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză a izbucnit incendiul.

Trupele autospeciale încearcă din răsputeri să mențină situația sub control și să nu permită răspândirea flăcărilor în vecinătate. Armata libaneză a mai menționat în comunicat că au pus la dispoziție elicopterele armatei pentru a ajuta la stingerea incendiului.

Crucea Roşie libaneză a anunţat că nu există riscul unei alte explozii şi că în urma incediului nu există persoane rănite, deşi există câteva persoane care întâmpină dificultăţi în a respira, precizează adevarul.ro.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.