Actorul hollywoodian Dwayne ''The Rock'' Johnson a anunţat miercuri că el şi familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus, însă a ţinut să dea asigurări că starea lor de sănătate este bună şi şi-a îndemnat fanii să poarte mască pentru a se proteja.

Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19'', a spus el într-un mesaj video transmis pe Instagram.

''Acesta a fost unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie (...) dar sunt bucuros să vă spun că ne descurcăm bine, nu mai suntem contagioşi şi suntem, mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoşi'', a adăugat actorul în vârstă de 48 de ani, specializat în filme de acţiune.

''The Rock'', numit recent cel mai bine plătit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, a afirmat că familia sa a fost contaminată de prieteni foarte apropiaţi.

Prin urmare, actorul le-a cerut fanilor să dea dovadă de prudenţă, în special prin a primi la ei acasă doar persoane care au avut rezultate negative la testele pentru coronavirus.

''Purtaţi-vă măştile'' şi ''întăriţi-vă sistemul imunitar'' cu vitamine şi antioxidanţi, a mai spus el.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Septembrie 2020 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.