Un băiat de 14 ani din Republica Moldova a fost găsit mort într-o pădure, după ce a fost bătut și legat de un copac.

Adolescentul a fost găsit fără suflare într-o pădure din localitatea Chișcani, raionul Căușeni, informează Pro TV Moldova.

Totul a început acum două săptămâni când băiatul ar fi fost implicat într-un furt, împreună cu un consătean de 21 de ani care are antecedente penale. Potrivit presei locale, cei doi au furat mai multe bunuri din casa străbunicii minorului.

Ulterior, individul de 21 de ani a fost prins și eliberat sub supraveghere în cazul furtului.

După ce au început să-l caute însă pe minorul de 14 ani, oamenii legii au constatat că și tânărul de 21 de ani dispăruse de acasă.

Polițiștii l-au găsit în cele din urmă pe individ, care a mărturisit că l-a omorât pe minor și i-a dus la locul crimei unde a fost găsit copilul mort, legat de un copac, în stare de descompunere.

Experții au stabilit că moartea minorului a survenit în urmă cu câteva zile, iar pe corp încă se puteau observa urmele de violență.

Șocant este faptul că individul a mărturisit poliției că a vrut să-i dea o lecție minorului, pentru că l-a denunțat în cazul furtului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.