Megan Boswell, în vârstă de 19 ani, este judecată pentru uciderea fiicei sale de 15 luni, al cărei cadavru a fost găsit într-o magazie de către bunicul ei în luna martie a acestui an – la o lună după ce a fost dată dispărută.

Moartea ei a ieșit la iveală după ce bunicul a devenit suspicios pentru că nu și-a mai văzut nepoata de câteva săptămâni, informează Daily Star.

Ultima data când micuța Evelyn a fost văzută în viață a fost în decembrie 2019, dar mama ei a raportat dispariția abia în februarie 2020. Procurorii cred că fetița a murit din cauza abuzurilor sau a neglijenței, dar nu a fost dezvăluită o cauză exacta a decesului.

Anchetatorii dezbat acum dacă vor cere pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață pentru Megan, dacă aceasta va fi găsită vinovată.

Tânăra a negat acuzațiile care i se aduc, acuzații care includ și infracțiunea de abuz asupra unui cadavru, pentru că ar fi mutat trupul copilului după moartea acestuia.

De asemenea, Megan este acuzată că a mințit despre dispariția fiicei sale și că a dat vina pe tatăl fetiței, Ethan Perry, care se afla în serviciul militar la momentul dispariției și nu este suspect în acest caz.

Presupusa ucigașă și-ar fi implicat propria mamă în poveste, Angela Boswell, în vârstă de 42 de ani, după ce a pretins că Evelyn a dispărut când a fost luată de aceasta într-o excursie cu cortul.

Angela Boswell se află acum în închisoare sub acuzația de furt a unui BMW implicat în dispariția bebelușului.

Printre acestea, acuzații de omor, abuzuri agravante, neglijarea copilului, distrugerea de dovezi, denunț fals și abuz asupra unui cadavru.

Prezentarea în instanță a adolescentei Megan Boswell este programată pentru 3 decembrie 2020.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.