Bătrâna în vârstă de 73 de ani s-a recuperat după infecția cu noul coronavirus după ce a petrecut cinci luni în spital, intubată și ventialtă artificial.

Marie Delus nu își mai atinsese mama de când a fost dusă la camera de urgență a unui spital din orașul New York, în luna martie. Dar după peste cinci luni de spitalizare, Marie Jean-Pierre a fost externată, sâmbătă, a declarat familia ei pentru CNN.

Marie Jean-Pierre, în vârstă de 73 de ani, a fost internată la centrul medical Maimonides din Brooklyn, în data de 21 martie, cu febră și dificultăți la respirație. După ce testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, ea a fost intubată și i s-a pus un ventilator, conform fiice ei. La un moment dat, femeii i s-a făcut traheotomie pentru a o ajuta să respire.

Femeia și alți membri ai familiei ei călătoriseră în Spania pe data de 11 martie. Mai multe persoane care au călătorit s-au îmbolnăvit ulterior. Ea își aduce aminte puține lucruri din primele trei luni în spital, perioadă în care starea ei a fost gravă.

A fost transferată la un centru de reabilitare unde a trebuit să învețe din nou să vorbească și să meargă


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 August 2020 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.