Doi adolescenți au fost supuși unui calvar, fiind torturați, agresați sexual și îngropați de vii, pentru că ar fi refuzat să cumpere droguri.

Ororile la care au fost supuși cei doi adolescenți s-au petrecut, săptămâna trecută, într-un cimitir din orășelul Solna, din apropierea capitalei Suediei, Stockholm.

Potrivit Daily Star, doi tineri, unul de 18 ani, respectiv 21 de ani, s-au oferit să vândă adolescenților droguri, dar când au fost refuzați, i-au dus pe cei doi cu forța într-un cimitir, sâmbătă seară.

Ajunși în cimitir, cei doi agresori și-au înjunghiat în picioare victimele, apoi i-au obligat să se dezbrace și i-au îngropat de vii.

Un trecător a dat alarma a doua zi dimineață, după ce a observat ceva ciudat în locul în care cei doi fusese îngropați. Deși trecuseră 10 ore de la momentul în care au fost băgați în groapă, adolescenții au fost găsiți în viață.

Agresorii au fost acuzați de răpire, agresiune agravată, viol și tâlhărie agravată, însă ambii neagă că ar fi vinovați.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 August 2020 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.