Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, și-a angajat un antrenor personal, după ce a recunoscut că trebuie să slăbească.

Politicianul lucrează cu Harry Jameson, care se descrie ca fiind un „antrenor de elită”, după ce a lucrat anterior cu mai multe vedete de televiziune.

„Să slăbeşti este greu, dar, cu câteva mici schimbări, vom putea cu toţii să avem o sănătate mai bună”, a declarat Boris Johnson.

Acțiunile premierului vin la câteva zile după ce s-a zvonit că va fi demis din funcția de prim-ministru în șase luni, timp în care se chinuia să-și recupereze sănătatea în urma luptei cu coronavirusul.

Boris Johnson a vorbit public luna trecută despre dorința sa de a reveni într-o formă mai bună și a recunoscut că severitatea simptomelor sale a fost cauzată, printre altele, de faptul că este supraponderal.

Conform unor studii, obezitatea crește riscul de deces din cauza infectării cu noul coronavirus cu aproape 50% și ar putea face ca vaccinul împotriva bolii să fie mai puțin eficient.

„Întotdeauna mi-am dorit să slăbesc şi cred că, la fel ca mulţi oameni, mă lupt cu greutatea mea. Dar de când m-am vindecat de COVID, mi-am îmbunătățit constant condiţia fizică”, a mai spus Boris Johnson, citat de The Telegraph.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 August 2020 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.