Kim Jong Un și-a făcut o nouă apariție în public, demontând încă o dată zvonurile conform cărora acesta ar fi grav bolnav.

Kim Jong Un a apărut din nou în public și i-a avertizat pe subalterni să se pregătească pentru pericolele reprezentate de taifunul Bavi, dar și de pandemia de coronavirus.

În cursul zilei de marți, la o întrunire a biroului politic, Kim Jong Un a afirmat că sunt câteva neajunsuri în ceea ce privește eforturile statului de a ține departe virusul, însă nu a oferit detalii cu privire la afirmația sa.

Phenianul a afirmat în repetate rânduri că nu are cazuri de coronavirus în țară, însă observatorii externi au dubii cu privire la aceasă afirmație. Coreea de Nord a declarat 0 cazuri de Covid-19 de-a lungul timpului, însă raportarea nu a mai fost repetată în ultimele săptămâni.

Apariția liderului nord-coreean vine pe fondul unor noi zvonuri cu privire la stare asa de sănătate. Unii au speculat că acesta ar fi în comă, dar și că ar fi delegat o parte dintre atribuțiile sale surorii lui, Kim Yo-jong.

Citeste si:
Viorel Cataramă va organiza două sesiuni de testare gratuită pentru...
Viorel Cataramă va organiza...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.