Președintele Braziliei a reacționat virulent după ce un jurnalist l-a întrebat despre presupusele legături ale soției cu un dosar de corupție.

Jair Bolsonaro a vizitat duminică Catedrala Metropolitana din Brasilie, așa cum o face de obicei. La finalul slujbei, acesta a fost așteptat de jurnaliști, iar unul dintre ei i-a pus o întrebare incomodă.

Jurnalistul de la O Globo l-a întrebat pe președinte despre legăturile soției sale cu un dosar de corupție din țară.

Președintele a reacționat și l-a amenințat pe jurnalist, întrebându-l: ”Vrei să te lovesc peste gură?”

După această ieșire nervoasă, președintele a plecat de la catedrală fără să mai răspundă vreunei întrebări din partea altor jurnaliști.

Reporterul se referea la faptul că Michelle Bolsonaro ar avea legături cu Fabricio Queiroz, un polițist pensionat, prieten al președintelui, și fost consilier al lui Flavio Bolsonaro (fiul cuplului prezidențial), care acum este senator.

Queiroz și Flavio Bolsonaro sunt investigați într-un dosar ce vizează delapidarea unor fonduri din care trebuiau plătite salariile angajaților guvernului. La vremea respectivă, Flavio Bolsonaro încă nu era senator și nici Jair nu era președinte.

Conform informațiilor, Queiroz ar fi depozitat aceste fonduri în contul lui Michelle Bolsonaro, între 2011 și 2016, conform ndtv.com.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.