O angajată a unui club de striptease din Toronto, Canada, ar fi infectat cu coronavirus 550 de clienți, însă conducerea localului susține că va fi greu să-i contacteze pe toți, deoarece mulți ar fi lăsat date de identificare false.

„Știi cât le va lua să urmărească 550 de bărbați, dintre care jumătate probabil au dat informații false?”, a spus Andrew Morris, specialist în boli infecțioase la Universitatea din Toronto.

Potrivit oficialilor, clubul ar fi plasat afișe cu respectarea distanței sociale, însă acestea nu ar fi fost respectate. Regulile actuale impun angajaților să pună plexiglas între ei și clienți dacă distanțarea nu este posibilă.

Premierul provinciei Ontario, Doug Ford, a reacționat în legătură cu acest caz, spunând că distanțarea socială este o regulă care trebuie respectată cu strictețe.

„Știu că sună ironic, pentru că vorbim de un club de stripease. Dar trebuie. Îmi pare rău pentru cei care vor merge la familiilor lor și vor spune că au fost la clubul Brass Rail. Îmi pare rău pentru soțiile lor. N-aș vrea să fiu în locul lor”, a declarat Doug Ford, potrivit Daily Mail.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.