Autorităţile franceze au deschis o anchetă pentru omor după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un subsol în timpul renovărilor unui conac parizian care s-a vândut cu 35,1 milioane de euro.

Proprietatea, situată în cartierul central din Paris, are o curte interioară și grădini private.

„Din punct de vedere istoric, este o clădire importantă. Mulți oameni au locuit acolo, inclusiv poetul François Coppée”, a declarat pentru CNN Sabine Lebreton, vicepreședintele unei asociații locale dedicată păstrării cartierului.

Luxoasa clădire s-a vândut pentru 35,1 milioane de euro în luna ianuarie, iar noii proprietari au angajat o firmă să o renoveze.

Însă muncitorii au găsit în subsol cadavrul unui bărbat, cu urme de tăieturi, care zăcea acolo de aproximativ trei decenii. Lucrările au fost suspendate, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru omor.

Citeste si:
Doi tineri au călătorit 1.900 de kilometri cu mașina ca să voteze
Doi tineri au călătorit 1.900...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Bruno Picard, avocatul responsabil de licitaţia casei, a declarat pentru CNN: „L-au găsit într-un loc care nu a fost vizitat nici de executorul judecătoresc care a făcut raportul, nici de altcineva. Nimeni nu a vizitat pivniţa”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.