Un nudist din Berlin a fugărit dezbrăcat un mistreț care a ieșit din pădure și i-a luat punga de plastic în care își ținea laptopul.

Bărbatul dezbrăcat a început să fugă după mistreț, care era urmat și de doi pui, spre amuzamentul celor de față.

Adele Landauer, actriță și instructor de dezvoltare personală, a fotografiat incidentul petrecut la Teufelssee, un loc popular pentru scăldat, și le-a postat pe Facebook.

„Natura își ia revanșa”, a scris Landauer pe Facebook, adăugând că bărbatul a râs de această situație. „I-am arătat fotografiile, a râs zgomotos și mi-a dat voie să le public”, a adăugat ea.

Pe timpul verii, unii germani renunță la haine în parcuri, această formă de comuniune cu natura purtând numele de Freikörperkultur - „cultura trupului liber”.

Citeste si:
Bărbatul care ar jefuit o banca din Capitală a fost prins și dus la...
Bărbatul care ar fi jefuit...

Starea de alertă din timpul pandemiei de coronavirus a dat animelelor sălbatice curaj să exploreze noi teritorii, profitând de lipsa oamenilor. Mistreții au fost observați în mai multe suburbii din Berlin, potrivit BBC.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.