Un bărbat diagnosticat cu COVID-19 a infectat aproape 100 de persoane după ce a participat la o slujbă, în luna iunie. "Virusul s-a răspândit cu o viteză uluitoare", a declarat Mike DeWine, guvernatorul statului Ohio.

DeWine i-a îndemnat pe cei care frecventează evenimentele religioase să poarte măști pentru a limita răspândirea coronaviruslui. În Ohio, și elevii sunt obligați să poarte măști de protecție la școală, cu câteva excepții.

Guvernatorul a declarat că va trimite scrisori la biserici, moschei și sinagogi pentru a împărtăși informații importante despre sănătate: „Este vital ca, de fiecare dată când oamenii participă la astfel de întruniri, să poarte măști, să exerseze distanțarea socială, să se spele pe mâini, iar la interior, responsabilii să se asigure că există o ventilație bună”, a spus el, citat de CNN.

Bărbatul de 56 de ani care a fost prezent la slujbă a infectat în total 53 de persoane, iar 18 dintre aceștia au răspândit virusul mai departe.

Mai mult de 96.000 de oameni din Ohio au fost testați pozitiv pentru coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 August 2020 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.