Grecia a decis ca, începând cu luna august, turiștii să plătească o taxă medicală de 20 de euro pentru serviciile de sănătate oferite în timpul șederii în statul elen.

Până acum, turiștii nu plăteau pentru servicii medicale, indiferent de locul de proveniență, cu excepţia spitalizărilor.

Taxa medicală în valoare de 20 de euro vizeză nu doar turiștii, ci și persoanele care nu au rezidență permanentă în Grecia, în momentul în care se vor prezenta la clinicile de sănătate, la centrele regionale și la clincile ambulatorii din spitale.

Mai mult decât atât, persoanele care vor beneficia de îngrijire medicală de urgență vor fi obligate să plătească taxa pentru serviciile care au fost prestate.

De asemenea, turiștii care vor avea nevoie de analize de sânge sau alte servicii medicale, vor plăti taxe suplimentare și pentru aceste servicii, informează antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.