Oficialii din SUA au identificat nu mai puțin de 14 specii diferite de semințe în pachetele misterioase care ajungeau în țară.

Osama El-Lissy, un oficial al Departamentului de Agricultură din Statele Unite (USDA), a anunțat că 14 specii de semințe au fost identificate drept ierburi aromatice și alte plante printre care hibiscus și mentă: „Am identificat 14 specii diferite de semințe printre care muștar, varză, zorele și unele ierburi aromatice ca mentă, rozmarin, lavandă, salvie, alte semințe fiind de hibiscus și trandafiri sau mentă”

De asemenea, acesta a precizat că semințele identificate reprezintă „doar o parte a mostrelor colectate până acum”.

Pachetele misterioase au început să își facă apariția în Statele Unite, Canada și Regatul Unit încă de la sfârșitul lunii iulie, iar autoritățile au avertizat cetățenii să nu le planteze, deoarece ar putea fi o specie invazivă.

Vă rugăm să țineți semințele și ambalajele, inclusiv eticheta de corespondență, până când cineva din departamentul dvs. de stat pentru agricultură sau APHIS vă va contacta cu instrucțiuni suplimentare. Nu plantați semințe pentru că au origini necunoscute”, avertizează serviciul de inspecție pentru sănătate animală și vegetală al SUA într-un comunicat de presă, potrivit businessinsider.com

Citeste si:
Sharon Stone a anunțat că face parte din echipa de tranziție a lui...
Sharon Stone a anunțat că...

„O specie de plante invazive ar putea să nu pară amenințătoare, dar aceste mici invadatoare ar putea distruge agricultura din Texas”, a declarat Sid Miller, comisarul agriculturii din Texas.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.