În imaginile surprinse de martori se poate observa cum doi pasageri care se iau la bătaie după ce avionul a decolat. Cei doi bărbați au fost arestați de către poliția spaniolă atunci când avionul a ajuns în Ibiza.

Zborul KLM a plecat din Amsterdam cu destinaţia Ibiza. Doi pasageri, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au refuzat să poarte masca de protecţie, iar de aici până la o bătaie în avion a fost doar un pas.

Celelalte persoane din avion strigă la bărbați să se oprească, spunând în repetate rânduri că „sunt copii aici”.

La sfârșitul clipului, unul dintre pasageri poate fi văzut întins pe podea, pe culoarul avionului, cu mâinile încătușate la spate. În filmare se vede că nici celelate persoane nu poartă masca de protecție corect.

Ulterior, ambii bărbați au fost reținuți și arestați de poliția spaniolă la sosirea în Ibiza, după ce pilotul a informat autoritățile locale.

„Doi pasageri indisciplinați au refuzat să poarte măștile de față și şi i-au deranjat pe ceilalţi pasageri fizic şi verbal. Pilotul a informat autoritățile locale, iar la sosire ambii pasageri au fost arestați”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, citat de Daily Mail.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.