Un bărbat a fost ucis după ce a luat ostatici pentru a doua oară într-un interval de zece zile.

Bărbatul ucis, identificat de autorități ca Roman Skripnik, a fost ucis în dimineața zilei de sâmbătă, în Ucraina, după ce a luat ostatici pentru a doua oară în nici două săptămâni.

În data de 23 iulie, acesta a luat ostatic un polițist în orașul Poltava și a fugit cu o mașină. Ajuns într-o pădure, a abandonat atât mașina, cât și pe agent și s-a făcut nevăzut.

Acesta a luat din nou un ostatic, lângă orașul Poltava. Poliția l-a identificat pe acesta într-o casă părăsită și s-a deplasat la fața locului. Bărbatul a luat un alt polițist ostatic și a amenințat cu o grenadă.

”Criminalul a fost ucis de forțele speciale cu un tir bine țintit”, a declarat viceministrul de interne ucrainean, Anton Gerașcenko.

Citeste si:
România a pierdut meciul cu Ucraina cu scorul de 1-0
România a pierdut meciul cu...

Polițistul a avut câteva secunde la dispoziție pentru a se feri de explozia grenadei și a reușit să scape nevătămat.

Ceva mai devreme în iulie, un alt bărbat înarmat a luat ostatici 13 oameni într-un autobuz, în orașul Luțk. Situația a fost dezamorsată de însuși președintele țării, Volodimir Zelenski, care a discutat cu atacatorul și a acceptat să publice pe Facebook un documentar ce pleda pentru drepturile animalelor.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.