Imaginile șocante apărute pe internet arată momentul în care doi adolescenți din Kazakhstan au fost catapultați în aer, în timp ce se dădeau într-un leagăn.

Adolescenții în vârstă de 14 și 13 ani se aflau în același leagăn când acesta s-au rupt de la grinda metalică din partea de sus.

Cei doi, care se balansau înainte și înapoi cu putere pentru a prinde avânt, au fost apoi aruncați într-un gard, înainte ca adulții îngroziți să le sară în ajutor.

Băieții au fost transportați de urgență la Spitalul Regional de Copii Pavlodar și diagnosticați cu răni la cap, contuzii, vânătăi la nivelul pieptului și leziuni ale țesuturilor moi.

Momentul incidentului a fost surprins de camerele de supraveghere și distribuit online de presa locală, potrivit Daily Mail.

Unul dintre băieți, îmbrăcat într-un tricou albastru, cade pe jos, în timp ce celălalt, îmbrăcat într-un tricou alb, aterizează pe un gard metalic.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.