Locuitorii dintr-un cartier din Berlin au fost surprinși atunci când au realizat că încălțămintea a început să le dispară din case. Au făcut investigații și la final au fost ușurați și amuzați să constate că hoțul este o vulpe pasionată de încălțăminte.

O vulpe a furat aproximativ 100 de pantofi din casele oamenilor din cartierul Zehlendorf din sud-vestul Berlinului, potrivit știrilor din presa locală.

Încălțăminte de toate tipurile - sandale, pantofi, teniși - a dispărut până ca hoțul să fie demascat de un rezident, Christian Meyer.

Meyer a postat un anunț pe o platformă locală după ce a constatat că i-au dispărut pantofii de alergare. După acest anunț, mai mulți oameni au reacționat și au spus că sunt în aceeași situație. Acesta s-a ambiționat și până la urmă a rezolvat misterul. A stat la pândă și nu după mult timp a observat vulpea care ținea un pantof în gură și i-a făcut o poză.

Meyer a descoperit și vizuina vulpii, pe care aceasta a căptușit-o cu pantofii furați. Bărbatul nu și-a găsit pantofii, însă alți trei vecini și-au recuperat încălțămintea, potrivit Deutsche Welle.

Retail jobs

Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.