Întâmplare a avut loc într-un oraș din India, în plină zi. În imaginile suprinse de martori se observă cum o femeie extrem de curajoasă se luptă cu doi bărbați care încercau să-i fure fiica de patru ani.

Doi motocicliști pot fi văzuți încercând să o ia pe fetiță și să plece repede cu una dintre motocicletele lor.

Imediat după, mama se grăbește să iasă din casă și smulge copilul din brațele bărbaților, în timp ce strigă pentru a alerta vecinii.

Imaginile video arată că locuitorii din apropiere ies din casele lor pentru a-i împiedica pe aceștia să fugă.

Poliția l-a arestat pe unul dintre vinovați, identificat drept Dheeraj, un locuitor din Jagatpuri, capitala indiană Delhi. El a dus la capturarea omului din spatele tentativei eșuate de răpire, un individ cunoscut sub numele de Upendra.

Acesta este unchiul fetei și se presupune că plănuia să-și șantajeze fratele mai mare pentru că era gelos pe el și pe succesul afacerii sale.

Ulterior, poliția a recuperat arme și cartușe din posesia infractorilor, iar ambii bărbați au fost arestați, potrivit Daily Mail.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.