O tânără din SUA a dezvăluit că a rămas însărcinată, deși era virgină. Tânăra mamă are acum un fiu de cinci ani.

O adolescentă a rămas pur și simplu șocată după ce a aflat că a rămas însărcinată, în ciuda faptului că nu a făcut niciodată sex.

Samantha Lynn Isabel, pe atunci în vârstă de 19 ani, avea o relație stabilă cu prietenul ei: „Am citit că poți rămâne însărcinată și în timpul preludiului”, a spus ea într-o postare pe TikTok.

Adolescenta a cumpărat un test de sarcină, fiind aproape sigură că va ieși negativ, dar s-a speriat când rezultatul arăta contrariul și a mai făcut încă șase teste.

După ce a vorbit cu doctorul ei, Samantha a aflat că era însărcinată în cinci săptămâni.

Prietenul ei a fost încântat de la început că va deveni tată, dar ea era din ce în ce mai îngrijorată din cauza dificultăților pe care urma să le întâmpine la naștere.

Samatha a dezvăluit că prietenii și familia i-au dat porecla de „Fecioara Maria”: „Așa am ajuns să am un fiu de 5 ani” , a fost titlul sugestiv dat clipului urmărit de peste 1,4 milioane de utilizatori, potrivit Daily Star.

Samantha are acum doi copii. Fiul de cinci ani, conceput când era virgină, și un fiu în vârstă de un an.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.