O fetiță în vârstă de trei ani a murit în mod tragic, iar sora ei de un an este în stare gravă la spital, după ce au fost uitate în mașină, unde se înregistra o temperatură de cel puțin 30 de grade.

Laykn Petchenik a fost găsită inconștientă alături de sora ei Olivia, după ce mama lor le-a uitat pur și simplu în mașina parcată la soare.

Kaylee Petchenik, în vârstă de 21 de ani, dormea în timp ce fetele se zbăteau între viață și moarte. Femeia a realizat că lipsesc și a decis să cheme poliția statală din Arkansas pentru a raporta dispariția.

„Polițiștii din Booneville au ajuns la adresă și au găsit copiii, ambii în stare de inconștiență, zăcând pe bancheta din spate a mașinii”, a declarat unul dintre ofițeri, citat de Daily Star.

Laykn a fost declarată decedată după ce a ajuns la Spitalul Booneville. Corpul micuței a fost mutat la Laboratorul de Criminalistică din Arkansas pentru autopsie.

Sora mai mică, Olivia, se află în stare critică la spital.

În ziua tragediei, temperaturile din Booneville depășeau 32 de grade.

Unul dintre vecini a povestit că femeia își căuta cu disperare copiii, undeva în jurul orei 11:00, iar motivul pentru care le-ar fi uitat pe cele mici în mașină ar fi fost oboseala.

Ulterior, a fost deschisă o anchetă de către agenții speciali ai Secției de Investigare a Infracțiunilor din Arkansas pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și cine este vinovat pentru tragedie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.