O prezentatoare de la un post de televiziune din Ucraina a rămas fără un dinte în timp ce se afla într-o transmisiune în direct.

Prezentatoarea de știri Marichka Padalko, din Ucraina, prezenta buletinul zilnic de știri de la postul de televiziune TSN în momentul în care i-a căzut pur și simplu dintele din gură.

În loc să se oprească și să plece din fața camerelor de filmat, ea ridică mâna calm pentru a-l prinde și continuă raportul.

Spațiul rămas liber între dinții frontali a fost vizibil pe cameră, însă Marichka Padalko și-a păstrat profesionalismul și a dus jurnalul la bun sfârșit.

Prezentatoarea în vârstă de 44 de ani a crezut că întămplarea jenantă va trece neobservată, dar telespectatorii au surprins-o și au postat-o pe rețelele de socializare, potrivit Daily Star.

Ulterior, ea a distribuit filmarea pe Instagram și a spus: „Sincer, am crezut că incidentul va trece neobservat, dar am subestimat atenția telespectatorilor noștri”.

Ea a explicat că are probleme cu acel dinte care i s-a spart în urmă cu zece ani: „Am avut un ceas de metal, greu, în dormitorul meu și, odată, fiica mea cea mică l-a apucat și a început să îl arunce prin cameră în timp ce dormeam. Mi-a lovit dintele în timp ce căscam în pat”, scrie aceasta.

Recent, ea s-a hotărât să își repare dintele problematic, însă a uitat că medicul i-a interzis să muște alimente tari cu dintele din față. Acesta este și motivul pentru care lucrarea i-a căzut în timpul transmisiunii live.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.