Criminalul a folosit un dispozitiv cu electroșocuri pentru a-l imobiliza pe Saleh, după care l-a ucis, l-a decapitat și i-a dezmembrat corpul cu un fierăstrău

Fahim Saleh, în vârstă de 33 de ani, a fost urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, cu o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, care căra după el o servietă.

Criminalul a folosit un dispozitiv cu electroșocuri pentru a-l imobiliza pe Saleh, după care l-a ucis, l-a decapitat și i-a dezmembrat corpul cu un fierăstrău, potrivit The New York Times.

Părțile corpului său au fost găsite în saci de gunoi, în apartamentul său din Lower East Side din Manhattan.

Anchetatorii cred că activitatea criminalului a fost întreruptă atunci când sora victimei a intrat în apartament pentru a-l verifica după ce nu a mai auzit de el o zi, a declarat un alt oficial al forțelor de ordine.

Detectivii cred că atacatorul a fugit prin ușa din spate a apartamentului și, mai apoi, pe scara exterioară a clădirii.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție nu a putut comenta modul în care criminalul a intrat în clădire. Compania de administrare a proprietății a spus că unitatea nu era păzită de portar, dar avea o securitate extinsă.

Un oficial al forțelor de ordine a declarat, marți, că fierăstrăul electric rămăsese conectat la o priză, iar ucigașul lăsase în urmă câteva materiale de curățenie. Se pare că s-au făcut eforturi pentru a curăța probele.

Moartea cruntă a atras atenția internațională având în vedere conexiunile globale lui Fahim Saleh. Acesta a fondat companii de tip „ride-sharing” în Bangladesh și Nigeria, precum și un fond de capital de risc cu sediul în Manhattan, care a investit în mare parte în companii din țările în curs de dezvoltare.

Miercuri, ministrul pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Bangladesh, Zunaid Ahmed Palak, și-a exprimat condoleanțele și a declarat pe Twitter că moartea tânărului Saleh a fost o mare pierdere pentru țară.

Citeste si:
Primul apartament și bugetul: ce trebuie să iei în considerare
Primul apartament și bugetul:...

Familia lui Saleh a refuzat să vorbească cu presa.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.