Personalul unui restaurant din New Jersey, SUA, a fost impresionat până la lacrimi de gestul unui client care a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari.

Arnold Teixeira, proprietarul de la The Starving Artist, din Ocean Grove, a declarat pentru CNN că persoana respectivă este un client fidel care vine să mănânce în local încă din anul 2001. Nu a vrut să dezvăluie identitatea.

„Clientul și familia sa au mâncat și au plecat fără să spună un cuvânt”, a spus Arnold Teixeira.

„Când chelnerul care i-a servit a văzut nota, a început să plângă. Apoi, un alt membru al personalului meu a văzut-o și a început să plângă și el. Atunci am văzut-o și eu și nu am putut să nu plâng. A fost extrem de emoționant, pentru că a fost o perioadă cu adevărat dificilă pentru noi”, a mai adăugat acesta.

Clientul a luat micul dejun săptămâna trecută la restaurant, care tocmai a sărbătorit a 21-a aniversare. Acesta a plecat fără să spună un cuvânt, însă a scris pe nota de plată: „Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați lucrat în această perioadă grea. Suntem recunoscători pentru mâncarea delicioasă, zâmbetele calde și atmosfera excelentă … Vă rugăm să știți că vă apreciem foarte mult. Nu ar fi o vară bună fără acest restaurant”.

La sfârșitul notei, clientul a cerut ca cei 1.000 de dolari să fie împărțiți întregului personal. Teixeira a luat banii și i-a împărțit în mod egal celor șapte angajați ai localului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.