Un proprietar de pub din Regatul Unit a montat un gard electric în fața barului său pentru a încuraja clienții să păstreze distanțarea socială.

Jonny McFadden, proprietarului pubului Star Inn din Cornwall, a spus că spațiul este limitat în barul său și că în toată această perioadă a servit doar băuturi.

El a descris bariera care înconjoară întreg barul ca fiind „doar un gard electric normal pe care l-ai găsi într-un câmp”.

Întrebat dacă sârma este într-adevăr electrică, McFadden spune: „Veniți și încercați ca să vedeți. Frica este un factor și funcționează”.

McFadden a spus că s-a străduit să transmită mesajul de distanțare socială unor clienți din bar pentru că „atunci când servești oamenilor o băutură, se schimbă”.

Proprietarul spune că persoanele care au venit să se relaxeze în local s-au arătat mulțumite de această invenție, potrivit BBC.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.