Autoritățile din Seattle au identificat rămășițele a două persoane care au fost descoperite de mai mulți adolescenți în timp ce filmau un videoclip pe TikTok.

Cele două victime, Jessica Lewis, în vârstă de 35 de ani, și Austin Wenner, 27 de ani, au fost împușcați cu câteva zile mai devreme, potrivit Biroului Medicului Legist din King County. Un membru al familiei a spus că cei doi se întâlneau de ani de zile.

După aproape o săptămână de la incident, adolescenții au găsit cadavrele îndesate în saci pe o plajă din vestul Orașului Seattle și au sunat imediat la 911.

Autoritățile au intervenit la fața locului după ce au primit un apel telefonic în care s-a raportat descoperirea unor genți suspecte pe plajă. Potrivit Departamentului de Poliție din Seattle, cel de-al doilea sac a fost localizat în apă.

„Copiii au găsit o geantă pe plajă care mirosea suspect, iar apoi au sunat la 112. Ofițerii s-au deplasat la fața locului în aproximativ o oră și jumătate. După investigațiile suplimentare, au fost chemați detectivii și biroul medicului legist”, a declarat unul dintre polițiști, conform CNN.

Jessica Lewis era mamă a patru copii și se întâlnea cu Wenner de opt ani, a declarat mătușa ei, Gina Jaschke: „Au fost doar oameni normali, drăguți. Nimeni nu merită să pățească ce au pățit ei”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.