Ofițerul de poliție Joshua Gonzalez, din El Paso County, o localitate din Texas, a salvat un băiat dintr-o casă în flăcări, apoi s-a oferit să-i cumpere noi crampoane de fotbal.

În imaginile surprinse de martori se observă cum flăcările au izbucnit într-o casă din Texas, iar polițistul curajos a intrat în clădire salvând familia prinsă înăuntru.

Cristobal Marin, un cetățean care se afla întămplător pe strada unde a avut loc incidentul, a văzut casa care ardea din temelii. Marin a declarat pentru CNN că s-a întors din drum pentru a vedea dacă poate ajuta. Când a ajuns, a spus că un ofițer care purta o vestă antiglonț și o mască facială a ieșit din flăcări cu un copil în brațe.

În filmare se arată cum ofițerul de poliție, Joshua Gonzalez, aleargă spre casa învăluită în flăcări și fum negru gros.

„Chiar de când am parcat mașina, am simțit căldura care venea dinspre casă. (…) Am simțit în adâncul inimii că trebuie să alerg și să încerc să îi scot afară pe acei oameni”, a mărturisit polițistul.

Polițistul a spus că ușa casei era fierbinte la atingere și când a intrat a găsit doi adulți și un băiat de 8 ani.

„Casa era deja plină de fum, abia puteam respira și chiar i-am sfătuit, „acoperiți-vă gurile”, să încerce să iasă cât mai curând posibil în siguranță”, a spus Gonzalez.

„Din acel moment, am apucat copilul, l-am ținut strâns în brațe și am fugit cu el până pe stradă, unde erau câțiva vecini... să aibă grijă de el”, a mai spus polițistul.

Ceilalți doi adulți din casă au fost scoși în siguranță de un pompier care se afla la fața locului. Băiatul nu a suferit răni, dar unul dintre adulți, care este în vârstă, a fost tratat la fața locului pentru inhalarea fumului.

De asemenea, vecinii au folosit furtunurile de apă pentru a ajuta la stingerea flăcărilor până la sosirea pompierilor.

Citeste si:
Anchetă după incendiul de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. A...
Anchetă după incendiul de la...

Copilul a fost trist pentru că i-au ars ghetele de fotbal în incendiu, iar polițistul a promis că îi va cumpăra el o pereche nouă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.