Mai multe hoteluri de renume din New York, printre care și Trump International Hotel au fost prinse că nu au schimbat lenjeria de pat de la un turist la celălalt.

Una din cele mai plăcute senzații atunci când mergi în vacanță este să intri în camera de hotel și să vezi că totul strălucește de curățenie. Patul este aranjat, podeaua este măturata, iar baia miroase a proaspăt.

Mai ales acum în plină pandemie de coronavirus, vrei să te asiguri că hotelurile își iau toate măsurile de siguranță și curăță și dezinfectează camerele ca la carte.

Mare le-a fost mirarea realizatorilor televiziunii Inside Edition când au descoperit că nu toate hotelurile sunt pe cât de riguroase ne-am aștepta când vine vorba de curățenie.

Aceștia s-au cazat la nouă hoteluri de renume din New York, printre care și Trump International Hotel, Hyatt Place și Hampton Inn si au marcat cearceafurile cu cerneală invizibilă. A doua zi, s-au cazat din nou la aceleași hoteluri, dar sub alt nume și au inspectat așternuturile de pat cu ajutorul unei lămpi cu ultraviolete. Spre surprinderea lor, trei din cele nouă hoteluri la care s-au cazat, nu au schimbat așternuturile de la un turist la celălalt.

Toate cele trei hoteluri s-au arătat surprinse de rezultatele testului și dau asigurări că este vorba de un incident izolat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.